Close

Mainpage 3

Mainpage 3

Onze missie en visie

Onze Missie

Onze missie is om klanten uitzonderlijke service en superieure producten te bieden op het gebied van geconditioneerde lucht (luchtvochtigheid) voor HVAC-toepassingen.

Creëren van gezonde omgeving
Studies tonen aan dat wanneer relatieve vochtigheid (RV) onder  de 40 % daalt, de kans op en last van respiratoire ziekten verhoogt. De juiste bevochtiging kan absenteïsme van student en werknemer aanzienlijk verlagen.

Productieprocessen verbeteren
Door controle van de relatieve vochtigheid (RV) binnen een gebouw  verbeteren productieprocessen aanzienlijk. RV beïnvloedt het vochtgehalte van hygroscopische materialen, zoals hout, textiel, papier, leder, vezels en voedingsmiddelen. Dergelijk materiaal absorberen of geven vocht vrij tot een evenwicht is bereikt, die van invloed kunnen zijn op eigenschappen die essentieel is voor productie (bijv.uitrekken en krimpen van papier, statische elektriciteit) .

Behoud van materialen en voorwerpen
Fluctuerende RV veroorzaakt materiaal dat herhaaldelijk absorbeert en vocht vrijgeeft.  De gevolgen hiervan zijn dat een materiaal in gewicht, sterkte en vormgeving verandert, dit kan schade aan het materiaal toebrengen en de lange levensduur te verkorten (bijv. scheuren in hout of schilderijen)